coaching Joyce Remmerswaal

Coaching

Soms heb je net even wat extra hulp nodig

Coaching is een woord dat je overal hoort, maar wat is het nou eigenlijk? In mijn praktijk noem ik het coaching, omdat dat nou eenmaal een woord is wat alles samenvat, maar eigenlijk omschrijf ik het liever als :EXTRA HULP. Soms heb je gewoon even wat extra tijd nodig om over angsten heen te kunnen stappen of net even wat extra hulp nodig om je comfortabel te voelen. Als dat het geval is als je aan de bevalling denkt, dan kan coaching je misschien helpen. Net even die extra afspraak om de puntjes op de i te zetten, de tijd te nemen om zaken uitgelegd te krijgen of door te nemen.

Coaching tijdens de Zwangerschap

Een zwangerschap eindigt met een bevalling.
Een spannende gebeurtenis,  je weet immers niet goed wat je kan verwachten.

Een zwangerschapscursus volgen kan jou helpen om eventuele onzekerheden weg te nemen. Het is goed om te weten wat jouw lijf doet tijdens de bevalling.

Dat je de bevalling spannend vindt is heel normaal. Maar wat te doen als gezonde spanning omslaat in angst? Angst voor de bevalling is natuurlijk niet fijn. Het is aan te raden daarmee aan de slag te gaan.

Geef bij jouw verloskundige aan waar je mee zit en hoe je je voelt. Praat hier met haar over, zij kan je vaak al voor een groot gedeelte helpen.
Is er meer nodig om vertrouwen te krijgen richting de bevalling? Dan kan wat extra hulp (coaching) uitkomst bieden.

De eerste stap die we zetten is het volgen van een groeps- of privecursus. Misschien dat je je daarna al veel fijner voelt. Je hebt immers uitgelegd gekregen wat je kan verwachten, waar je rekening mee kan houden en hoe je je kan voorbereiden.

Blijft het onrustige gevoel hangen na de cursus, dan plannen we een vervolg afspraak in. Gewoon met z’n tweeen, dus zonder de partner. We gaan samen kijken waar de onrust zit en pakken dit aan.

Een laagdrempelige manier om jou klaar te krijgen voor de bevalling. Je kan het, echt!

– Soms heb je net even wat extra hulp nodig-

€ 60 / €70

per uur / regio

Ik kan bijna niet uitleggen hoe de cursus mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik was van te voren zo ontzettend bang voor de bevalling en alles daar omheen. Dankzij de manier waarop je alles duidelijk hebt uitgelegd en hele nuttige tips hebt gegeven ga ik nu met een gerust hart de bevalling in. Dank !

A

We zijn nu goed voorbereid op de bevalling. Dit komt niet alleen door de stof, maar ook door de manier hoe jij het brengt. Je doet het heel erg goed. Het was ook altijd erg ontspannen bij jou thuis. Warme gevoelens!

A & R

× Hoe kan ik je helpen?