Over mij

Joyce…

Mijn naam is Joyce Remmerswaal-van Rooden. Geboren op 15 mei 1978 in het Bronovo Ziekenuis Den Haag.  Getrouwd en moeder van 3 kinderen   (13, 15 & 17). Ik woon in Bergschenhoek.

Oorspronkelijk kom ik uit het basisonderwijs, ik heb de PABO gedaan in Leiden. Jaren voor de klas gestaan en specialist Nieuwkomersonderwijs geweest. Lesgeven is dus iets dat ik al lang doe.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als assistente bij een verloskundigeprakrijk en in het ziekenhuis op de Poli Gynaecologie/Verloskunde.

De zwangerschapscursussen liepen daar altijd naast en geef ik al sinds 2008. Nu niet meer naast een andere baan, maar volledig gericht op mijn eigen praktijk.

Wat bied ik je aan

Gezelligheid

Ik vind het heel leuk & gezellig dat jullie er zijn, dat jullie cursus bij mij komen volgen. 

Bij binnenkomst staat er een kopje koffie of thee klaar. Uiteraard altijd met wat lekkers op tafel. 

Bij de groepscursussen ontstaat er vaak snel een leuke sfeer onderling tussen de stellen. Jullie komen allemaal met hetzelfde doel: goed voorbereiden op de bevalling . Daarbij zijn jullie allemaal rond dezelfde datum uitgerekend.

Wees welkom!

Cursusruimte

De privécursus geef ik bij jullie thuis  (in de regio) . De groepscursussen worden in Bergschenhoek gegeven bij mij thuis. In mijn woonkamer is er voldoende ruimte om meerdere stellen te ontvangen.

Ik kan niet wachten om jullie bij mij te mogen ontvangen en jullie thuis te laten voelen!

Cursusmateriaal

Iedere cursist ontvangt van mij een mapje waar alle informatie uit de cursus inzit. Dit mapje heeft een handig formaat, zo kan je hem makkelijk meenemen in de beval-tas.

De informatiekaarten zijn heel overzichtelijk en geven direct houvast tijdens de bevalling.

Ook een geboorteplan zit hierin. Zo hebben jullie alles bij de hand!

Instagram
Adres

Oosteindseweg 33
2661 EA Bergschenhoek

Email

joyce@joyceremmerswaal.nl

Phone

06 41 25 41 40

× Hoe kan ik je helpen?